Overnatting og mgp

Hei heey !Igår så sov jeg og Benedikte hos Synne og vi koste oss og jeg skal vise dere bildene, men nå vil jeg bare si noe at jeg vet at dere spør om videoen men det er det at jeg mobilblogger, jeg har videoen klar men det er det at jeg får aaldri tid så der var svaret og dere trenger ikke mase mer om det så End og diskusjon(vet ikke hvordan man skriver diskusjon på engelsk nå igjen..)Ja men her kommer hvertfall bildene fra igår.

Vi skulle lage en så kalt ?Luksusseng? så sånn ble Luksussengen.

Også koste vi oss med det<3

Også hadde vi en huskelapp.

Men nå over til Grand prix..Det gikk veldig bra selvom jeg skalv og var veldig nervøs men jeg kryssa fingrene mine og alt og så ble desverre resultatet at.... VI VANT ! Åååå, Gud jeg ble så glad.Vi vant badebillet og så skal vi på heiane og framføre.Jeg hadde aldri trodd at vi kom til å vinne men jeg tror på mirakler.

Husk at det er ukens spørsmål og video imorgen eller iallefall denne uka,skal jeg prøve så godt jeg kan.Men det ble til hårvideo og jeg pynter meg egentlig ikke på håret så jeg tok bare en simpel ting men dere kan komme med forslag på hva jeg kan filme.

-Alexandra <3

3 kommentarer

Anne

30.03.2012 kl.14:38

Hei<3

så kult at dere vant! og overnatting er jo dritt gøy i uke dagene! heldigris!

og ja jeg skal ikke mase mer men du burde ta i mot tipsene mine for di er kjempe bra! du skriver så offte at du kjeder deg du trenger virkelig hjelp altså men det gjør du egentlig ikke lenger for du har hjelp av meg så klart å skynd deg med videoen! jeg skal ikke mase! ellers er jo bloggen din kul men du må bruke rådene mine! og du må lage mer videoer en bare en bruk rådene mine!

chao!

Alexandra<3

30.03.2012 kl.15:11

Jeg prøver så godt jeg kan men livet mitt er ikke bloggen.

Anne

31.03.2012 kl.19:49

Hei<3

neida men jeg mente egentlig at du burde skrive om noe mer en bare den kjedelige hverdagen!

du må aldri finne på å skrive at du kjeder deg i bloggen din som handler om hverdagen din!

gleder meg til neste innlegg! og jeg skal heller ikke skrive at jeg kjeder meg!

så ja ellers er bloggen din utrolig kul og jeg skal heller ikke skrive det samme!:P

chao!

Skriv en ny kommentar

Alexandrajento♣

Alexandrajento♣

11, Stord

Hei,Jeg er en jente på 11 år som elsker fotball og være med venner.Jeg er veldig glad for at du tok deg en tur innom bloggen min,håper du liker den!

Kategorier

Arkiv

hits