Påskeferie

Heiaa! Som dere sikkert vet så er det påskeferie nå, jeg kjenner at det skal bli deilig å slappe av hele tiden.Men vil bare si at jeg er lei meg for at jeg ikke blogget igår men det var fordi med en gang jeg kom hjem fra skolen så var jeg bare ikke i humør til å blogge for jeg var så trøtt og sliten etter skoledagen så jeg sovna på sofaen og deet var godt å sove litt skal jeg si dere.Og etter det så var jeg på besøk og vi gjor mye gøy og sånn slik at jeg glemte å blogge, stupide meeee! Og idag tror jeg ikke at jeg skal gjøre noe spesielt akkuratt som jeg kommer på nå. Men hade !

Hva skal du idag ?

-Alex <3

Én kommentar

Anne

31.03.2012 kl.19:55

Hei<3

det gjør ikke noe om du ikke blogga i går en kan jo ikke forvente for mye da! sorry litt dumt av meg men jeg er liksom skikelig blogg fan altså!

og ja det er så sykt deilig med påske ferie! det er så godt å slappe av og ikke tenke på skole og lekser! og i dag skal jeg ikke gjøre noe spesielt kanskje ringe noen eller noe lignende!

chao!

Skriv en ny kommentar

Alexandrajento♣

Alexandrajento♣

11, Stord

Hei,Jeg er en jente på 11 år som elsker fotball og være med venner.Jeg er veldig glad for at du tok deg en tur innom bloggen min,håper du liker den!

Kategorier

Arkiv

hits