En tirsdag i Påskeferien

Hei hei ! Idag så er det tirsdag og jeg har vært med Marie og vi har hoppet på trampolinen også har vi spilt Wii og så har vi vært på pc'en og sett på TV.Gøy dag og kjenner det er godt med påskeferie det er en uke til vi skal begynne på skolen igjen så jeg får bare nyte denne uka.Men idag så er det Frustrerte fruer, måååå bare se det! Ellers er det ikke noe mer jeg ville si dere men jeg har ett spørsmål til dere skal jeg lage en Pariserflette eller en fiskebeinsflette ? Du bestemmer jeg skal vise det på video, så du som ikke vet hvordan man lager en av de får sjansen til å lære det ;-)

-Alexandra <3

3 kommentarer

03.04.2012 kl.21:39

Fiskebeinsfletta og parisafletta...Kan ingen av delene :o

Anne

04.04.2012 kl.09:15

Hei<3

høres ut som en gøy dag!;P

jeg er faktisk litt i sjokk jeg har våkna i åtte halv ni tiden! jeg som pleier i feriene å sove til elleve halv tolv helt utrolig men det er sikkert fordi skolen gjør at jeg kommer ut av det! dumme skole spør du meg det hadde vert godt å sove lenger da!xP

og jeg kan ikke lage fiske flette så jeg ville gjerne lært det! men du kunne hatt pariser flette også så klart men helst fiske flette!

chao!

Anne

04.04.2012 kl.10:24

Hei<3

gleder meg så sykt til neste innlegg! for jeg kjeder meg i hel som vanlig! for jeg sier det ikke så veldig sjeldent akkurat! men PLIZE neste innlegg! og jeg skal ikke mase men når kommer videoen altså når data blogger du?!?!?!

Skriv en ny kommentar

Alexandrajento♣

Alexandrajento♣

11, Stord

Hei,Jeg er en jente på 11 år som elsker fotball og være med venner.Jeg er veldig glad for at du tok deg en tur innom bloggen min,håper du liker den!

Kategorier

Arkiv

hits