Synne igjen !

Hei heeeeei ! Idag så var jeg med Sephora og Marie og vi hoppet på trampolinen nesten hele tiden men det var kjempegøy for det om.Og etter eg hadde vært med de ( Jeg måtte hjem for Marie skulle på hytta. ) ja men jeg måtte hjem også idag så kom Synne hjem fra Mjølfjell og gjett om jeg har savna henne men jeg var i hvertfall med hun og vi syklet til Bestemoren hennes og der fikk vi pusle ett puslespill på 300 brikker, det ganske fint og det var gøy men vi klarte ikke hele til vi måtte hjem også nå har jeg faktisk tenkt til å begynne på ett, men det har 500 brikker så...

Hmmm... Hvor skal jeg begynne?

Hvertfall søtt bilde da <3

Uh ohh !

Snakkeeees !

4 kommentarer

Anne

05.04.2012 kl.11:42

Hei<3

ja hvor skal du beggynne?!!! ( vet ikke hvordan det skrives? )

jeg hadde aldri klart et så stort puzle spill! i utgangs punktet hadde jeg ikke giddet! hehe........ jeg er nok litt lat?!!! gleder meg til neste innlegg! for nå skal jeg egentlig ganske mye i dag men gleder meg like vel!

chao!

Anne

05.04.2012 kl.12:45

Hei<3

skal ikke mase men gleder meg sykt til neste innlegg! for det er en stund til jeg skal gå eller hva jeg en skal men allike vell når kommer videoen gleder meg sykt eller når skal du blogge på

pc` n? dritt kul blogg!

chao!

Anne

05.04.2012 kl.13:29

Hei<3

å PLIZE da neste innlegg! kjeder meg nesten i hel! akkurat nå så PLIZE!

og jeg vet det jeg maser mye men nå beggynner det å bli vanskelig å vente på videoen!!!

chao!

Anne

05.04.2012 kl.20:40

Hei<3

gleder meg til neste innlegg for jeg kjeder meg så sykt! eller jeg slapper av men liksom ikke noe å gjøre på pc`n? for nå er jeg ferdig med det jeg skal/ skulle gjøre i dag! og plize neste innlegg!

chao!

Skriv en ny kommentar

Alexandrajento♣

Alexandrajento♣

11, Stord

Hei,Jeg er en jente på 11 år som elsker fotball og være med venner.Jeg er veldig glad for at du tok deg en tur innom bloggen min,håper du liker den!

Kategorier

Arkiv

hits