kosekose

Heiaaa! Idag så har jeg vært hjemme og jeg fikk litt tid til å pussle men jeg har ikke kommet langt og jeg finner ikke en brikke, den er savnet! Men etterpå så gikk jeg til Trisha og der var Mari også så nå er jeg her og vi har kost oss.Vi har sett på filmen Annie, kooslig film <3 også har vi gjort litt sånn forskjellig.Nå så ser vi på TV og vi se på Demi lovato stay strong.Jeg skal sove hos Trisha, det skal Mari også så det blir da koslig !! <3 Mamma skal komme med iPaden og klær litt senere.Men nå må jeg stikke.
Hva har du gjort idag ?

-Alexandra <3

15 kommentarer

Anne

06.04.2012 kl.11:51

Hei<3

gleder meg til neste innlegg! og ja i går skulle jeg noe greier men i dag skal jeg vel bare slappe av og slikt!;P

koslig med over natting da! det høres jo drit gøy ut!

så PLIZE neste innlegg!

chao!

hanne

06.04.2012 kl.21:40

hei kjere deg koser meg i posken mehar ein veldig regilils familie saa det er koslig vi ber lit og d.n

Anne

07.04.2012 kl.08:56

Hei<3

gleder meg til neste innlegg! jeg klarte selvfølgelig å stå opp tideligt i dag også! kjipt!!!

ja hanne det høres kooooooooseligt ut! ehm........

chao!

:D

hanne

07.04.2012 kl.11:40

å nå er jo kloken11.33 eg stod up fpr aa se om du hade blooget lit men ser ikje sån ut såeg g.r og leger meg igjen no lust at du blooger lit mer til vanlig kange 5 gange tid dagen jo foresten du sporde jo ka me hade gjort i pasken i dag reiser med i hardanger gleder meg utrolig for vi skal reise me nokkken som heiter ole han liker eg no saa de er veldig bra eg haaper han splr om me kan bli sammen .........love in the er

Anne

07.04.2012 kl.13:05

Hei<3

Gleder meg sykt til neste innlegg!

Så koslig på hardanger da hanne håper du

blir sammen med ole da!<3 haha!! Love is in the

air!<3 haha liiitt komisk da hahhahHhaha!!!

Ja sorry for det der men jeg kjener hanne ehm........

Chao!

ole

07.04.2012 kl.17:49

hei stoooooor fan digger bloggen din men hanne liker du meg det er så ekkelt herregud eg er 5 år eldre enn deg hvor lenge har du likt meg? Off no kvir eg meg veldig til vi skal til haradangereren åååååh det blir grusomt vi skal jo ligge påsamme romm sammen fader kan du ikkje heller like gerdhannes han er jo på samme alder som deg men vi kaan sikkert vere sammen da viss du liker meg så mye så sammen hanne?eg liker deg litt da.ja liker bloggen din.

Anne

07.04.2012 kl.18:38

Hei<3

gleder meg til neste innlegg! evigheter siden du blogget nå!

og LOVE IS IN THE AIR!<3 gratis hanne! dritt kult da! skal jeg ver med deg en dag kjeder meg litt i påsken hanne men ja dette er jo en blogg så ja sorry alexandra! ja det var det jeg ville si tror jeg! og når skal du ha ukens spørsmål? jeg har noen!

når har du bursdag?

hva er yndlings klærne ( altså hverdags klærne ) dine?

hva er yndlings filmen din?

hva er yndlings sangen din?

hvilken kjendis liker du best?

hva er yndlings fin klærne dine? ( kunne du hatt en photoshoot eller noe lignende? )

hva merke bruker du i klær, sminke og sko?

kommer ikke på noen flere men håper du svarer da!

chao!

Anne

07.04.2012 kl.19:15

Hei<3

nå må du nesten skjerpe deg altså! du har ikke blogget på flere dager! holder ikke ut til neste innlegg! og hanne eller ole uuuuuuuuu! love is in the air!<3 skal dere kysse eller på hardanger!

håper det blir lang distanse forhold da! nåååår skal dere KYSSE!

hanne

07.04.2012 kl.19:47

takk anne er på hardanger no med den sexye gutten min hean er ikkje fem år aldre altso me går jo i 6 men han går i 8 men who cares då liksom ja men me må gå no han er foresten her. men me skal i på kino i måro så alle dåkke som leser bloggen til alexandrajento ønsk meg lykke til. chaoe til dåkke tunnelduar der ute og dåkke stakkars loner hade alle sammen chaoe loners og tunnelduar god påske alle sammen. XD

ole

07.04.2012 kl.20:02

Hei hanne<3 susse nusse bamsen min savner deg herrgud du har vert vekke i 2 heile minutt eg savner deg sånn puseeeen eg gledeer mer til me skal på kino har smokingen klar håper du har coctail av silke kasmir kjolen din klar me skal så kung fu panda 2 gleder meg har ikkje komt te haradangeren og anne vi har kysset lov is n tha ear glad i deg susse pusse lusse tusse musse gusse usse jento mi :)

gerdhannes

07.04.2012 kl.20:20

hei anne siden du er bestfriendsforever med hanne. Og eg er broren til ole eg er ein skiklig kung fu kjereste. så det eg prøver å si ANNE skal vi være sammen du vet jo hvem ole er og vis du går på hans venner på face så søkker du berre på gerdhannes på hans venner så finner du meg der på fammilie så kan vi ha video chat HVA SIER DU ANNE. du kan jo vere med hanne nestegang hu skal til hardanger haapper det er. LOV IS IN DI ER HADDE ALLE SAMMEN ØNSK MEG LYKKE TIL

Anne

07.04.2012 kl.21:06

NEIIIIIIIIIII! ÆSJ! HALLO er du heilt crasy eller! eller kanskje da men jeg skal vurdere det!<3

for jeg er singel akurat nå!

ole

08.04.2012 kl.16:47

det er bra vi er jo like gamle så. Eg har sett deg paa hanne sin face saa

ole

08.04.2012 kl.18:02

eller paa nesten samme alder eg er jo to arr eldre en alle da men who cares

Anne

10.04.2012 kl.14:14

Hæææææææææ!???

jeg her om bestemt meg jeg vill ikke ha geiranger skjønte ikke hva han heter en gang han var så utrolig stygg at du aner det ikke på facebuck! alexandra! du er ialfall kul!

chao!

Skriv en ny kommentar

Alexandrajento♣

Alexandrajento♣

11, Stord

Hei,Jeg er en jente på 11 år som elsker fotball og være med venner.Jeg er veldig glad for at du tok deg en tur innom bloggen min,håper du liker den!

Kategorier

Arkiv

hits