Hej dåå!

Heihei, Sorry for at jeg ikke blogget igår men jeg var ikke i form, for å si det sånn..Men sånn er det.Idag så har jeg vært på skolen også har jeg vært med noen venner.Ja...jeg har egentlig ikke så mye å si til dere egentlig.Jeg ser på damene først, og så har jeg nettopp dusja.Jeg vet at bloggingen min er DØNN kjedelig men jeg aner bare ikke hva jeg skal si.Men nå skal jeg se på tv.

Aaaalexandra !

4 kommentarer

hanne

12.04.2012 kl.21:40

det gjoor ingen tin asso og eg likker godt bloggen din du kan jo liksom ikkje skrive og altmulig fashon mote og saant det blir jo kjedlig engang det og men live love so much hadde

Anne

13.04.2012 kl.14:26

Hei<3

jeg mente det ikke sånn altså! men jeg mente bare at du kunne kanskje skrive noe mer en hverdagen din så sorry det var ikke meningen! men så gøy det høres ut som om du har hatt det!

så ja kommer ikke på noe mer så........

chao!

hanne

13.04.2012 kl.21:03

di blogger jo aldri eg er saaa lei av og vennte paa det du blogger aldri

Anne

14.04.2012 kl.09:50

Hei<3

er litt enig med hanne du blogger jo aldri mer nesten! ja det var det jeg våkna veldig tidlig idag jeg vet men PLIZE neste innlegg! så............

chao!

Skriv en ny kommentar

Alexandrajento♣

Alexandrajento♣

11, Stord

Hei,Jeg er en jente på 11 år som elsker fotball og være med venner.Jeg er veldig glad for at du tok deg en tur innom bloggen min,håper du liker den!

Kategorier

Arkiv

hits