Søndag

Helluu ♥ Idag så er det søndag som betyr siste dag av helgen allerede !  Den gikk så rast..så da blir det skole i morgen igjen.Men igår så sov Synne hos meg til idag,det var veldig gøy.Igår når jeg var hos Synne før vi gikk til meg så badet vi i bobblebadet deres,aaahhh deilig ♥ Også var det visst søndag og siste dagen i helgen -.- Men det er egentlig ikke noe spesielt jeg skulle si til dere,jeg måtte bare blogge siden jeg har ikke blogget idag.Akkurat nå så ser jeg på panda på tv,et program om panda.Panda ♥ Men det var ikke noe mer jeg kommer på å si til dere. Hade  !

6 kommentarer

Silje Ravndal

15.04.2012 kl.20:50

Hei hei!

Hvordan går det? <3

Kan du gjøre meg en tjeneste? - Stemme på mitt blogginnlegg, så får jeg innlegget mit lenger opp på forsiden til nettavisen n2p.no! Hadde satt utrolig pris på det! Gå til min blogg/url <3

Vil også anbefale å registrere deg der, så får du dine blogginnlegg på forsiden, og bloggen i topplisten dems. Jeg har selv fått veldig mange nye lesere etter jeg registrerte meg! :)

klem <3

martin

15.04.2012 kl.22:47

hei kul blogg du har !!!

hanne

16.04.2012 kl.16:50

eg venter eg venter no kommer hun snar eg venter eg venter er det saa rart eg venter eg venter nor nor aleksandrajento er er eg venter eg venter for snart blogger hub her hihihihihi. Det er berre ein julesong eg har fott paa jernen men eg har jort han om tl ein blogg song om deg her er nokken stikkors. Wven the ligts go down the town goes to pease ges hos avake the snickelhorn kcease. Ha hi hahihaiahaihai hahahahahahahahahahahahahahhahaha hva gjor du aa bloggrn kan du ikke blogge litt snart berre koda

martin

16.04.2012 kl.18:41

viste ikkje at du hadde blogg.

Anne

17.04.2012 kl.15:02

Hei<3

ehm.......... du martin hvem du en er så har hanne kjæreste altså så ikke prøv deg!

ja og jeg burde vel si igjen

Hei<3

når kommer neste innlegg! du må skjerpe deg!!! du blogger jo aldri lenger! så PLIZE!

når skal du ha spørsmåls runde? ja så........

chao!

martin

18.04.2012 kl.16:42

hææææ feila anne

Skriv en ny kommentar

Alexandrajento♣

Alexandrajento♣

11, Stord

Hei,Jeg er en jente på 11 år som elsker fotball og være med venner.Jeg er veldig glad for at du tok deg en tur innom bloggen min,håper du liker den!

Kategorier

Arkiv

hits