Today and yesterday

Heiiii ! Igår så blogget jeg ikke( SORRY ! ) Men det var fordi jeg ble med Nora hjem og da fikk jeg ikke tid til å blogge skjønner dere. Jeg og Nora koste oss Som vanlig og vi spillte Wii og slikt... Etter jeg var hos Nora så var jeg på fotballtrening også der spillte vi fotball..ikke noe mer spesielt jeg kan si om treninga.Også idag så gjor jeg alle leksene, også etter det så gikk jeg til Marie og vi scrappet litt også kledde vi på oss fotballklær også hoppet vi på trampolinen.Og jeg er jo ikke klossete da så jeg skulle gjør en salto som er veldig lenge siden jeg har gjort, ja jeg skulle gjør en salto også var Saltoen for lang..og da føyk jeg ned trampolinen og tryna med trynet ned i gresset, jeg grein ikke men ledde(jeg ler alltid når jeg får vondt)Også skulle vi vaske ansiktet mitt eller øye fordi det var hvitt og grønt...Også holder jeg på å få blåmerke og så har det hovna litt, men det går fint !

Også etter det så fòr vi på trening og nå så venter jeg bare på de frustrerte fruene, jeg tror jeg skal ta meg en dusj i mens så hadeeeeee!

2 kommentarer

Meg:-)

18.04.2012 kl.14:18

Kan du legge ut noen bilder av deg selv snart? Og en video? Elsker bloggen din!!!!

Anne

18.04.2012 kl.14:37

Hei<3

huff!!! det høres vondt ut!

håper det går bedre da! og høres gøy ut hos nora!? og fotballtrenning!

ja det var det så...............

chao

Skriv en ny kommentar

Alexandrajento♣

Alexandrajento♣

11, Stord

Hei,Jeg er en jente på 11 år som elsker fotball og være med venner.Jeg er veldig glad for at du tok deg en tur innom bloggen min,håper du liker den!

Kategorier

Arkiv

hits