Helg !

Hei heeei ! Idag på skolen så hadde vi orienteringsløp med 7.klasse. Det var veldig gøy,meningen var at vi skulle finne poster.Men det som var slitet var at hver gang vi hadde funnet en post skulle vi gå tilbake å registrere den brikken vi hadde i en maskin også selv om det var en post rett ved siden av den første skulle vi gå tilbake også opp igjen...Etter det spillte vi fotball.Ja og idag skal Vanessa feire bursdagen sin(søsteren min) Så da skal jeg og Synne hjelpe til og sånn.Også er det heeelg! Imorgen skal jeg på fotballcup, det blir gøy <3 Håper vi vinner alle kampene, igår var jeg også i avisa.Det var pga bendit cup i fjor, jeg var i avisa i fjor også om bendit cup.hade!

Én kommentar

hanne

21.04.2012 kl.10:16

hei høres gay ut med å gjere det nå i dag skal eg på kaffe med ane eller eg skal i hvertfalll spøre henne men du alexandra ver så snill kan ikkje du si meg hva eg går inn på for å laggre en blogg

Skriv en ny kommentar

Alexandrajento♣

Alexandrajento♣

11, Stord

Hei,Jeg er en jente på 11 år som elsker fotball og være med venner.Jeg er veldig glad for at du tok deg en tur innom bloggen min,håper du liker den!

Kategorier

Arkiv

hits